Atenció professional a mida

Cuida Pro, la teva empresa de cuidadores de confiança. Som experts en zones rurals i afectades pel despoblament.

Treballem per oferir un servei a domicili de màxima qualitat basant-nos amb la comunicació i la transparència a través de les noves tecnologies com a metodologia de treball i pilar de la nostra intervenció.

persona cuidadora de gent gran

LA NOSTRA FILOSOFIA
Missió, visió i valors

Missió

CuidaPRO’s mission is to offer solutions to the community of adults, families and caregivers to enhance the quality of life from their own home.

Visió

Generating social transformation through the use of new technologies in the community of great people makes a difference in the healthcare sector and is a reference for adaptation capacity in the face of changing reality.

Valors

COM TREBALLEM
Compromís amb les persones grans i amb la comunicació

Valorem la importància d’escollir envellir amb qualitat sense la necessitat de sortir de la teva pròpia llar, endarrerint la institucionalització. I al mateix temps, reduir les dificultats de les famílies a l’hora de poder seleccionar personal cuidador eficient i que ofereixi tranquil·litat i treball de qualitat.

Realitzem processos selectius acurats que permeten seleccionar les persones cuidadores més ideals per cada família segons les seves necessitats, desitjos i pors. Oferim als nostres cuidadors la millor formació perquè puguin desenvolupar les seves tasques de manera eficient. Finalment, utilitzem l’app mòbil per connectar als cuidadors amb els familiars i aconseguir que tothom es senti com a casa les 24 hores del dia.

AVALUACIONS DELS NOSTRES CLIENTS
Què diuen els nostres clients?

Pere M.
Read More
Ens van trucar i ens van assessorar molt bé, era la primera vegada que contractava un servei així i anava amb una mica de por, però tot perfecte, en poc temps ja teníem un cuidador de 10. Tracte immillorable recomanable!!
Núria P.
Read More
La meva mare no se’n en fiava de cap cuidador, ja havíem tractat amb diferents particulars i cap va acabar de funcionar, vam contractar CuidaPro i ara sempre en parla de ell. Moltes gràcies Carlos i a l’empresa.
Carles G.
Read More
Ens van trucar i ens van assessorar molt bé, era la primera vegada que contractava un servei així i anava amb una mica de por, però tot perfecte, en poc temps ja teníem un cuidador de 10. Tracte immillorable recomanable!!
Previous
Next

Vols saber quan costa?

Cada servei és diferent. Ens adaptem a cada situació segons les teves necessitats.

Demana un pressupost i estudiem el teu cas de forma individualitzada sense compromís!