Cuida Pro

header-image

Atenció professional a mida

Som experts en zones rurals i afectades pel despoblament.

Treballem per oferir una atenció a domicili de màxima qualitat basant-nos amb la comunicació i la transparència a través de les noves tecnologies com a metodologia de treball i pilar de la nostra intervenció.

LA NOSTRA FILOSOFIA

Missió, visió i valors

Missió

La missió de CuidaPRO es basa a oferir solucions al col·lectiu de les persones grans, famílies i cuidadors per potenciar la millora de la seva qualitat de vida des de la seva pròpia llar.

Visió

Generar transformació social mitjançant l'ús de les noves tecnologies en el col·lectiu de les persones grans marcant la diferència en el sector assistencial i sent referència per la capacitat d'adaptació en enfront de realitat canviant.

Valors

COM TREBALLEM

Compromís amb les persones i
amb la comunicació

Valorem la importància d'escollir envellir amb qualitat sense la necessitat de sortir de la teva pròpia llar, endarrerint la institucionalització. I al mateix temps, reduir les dificultats de les famílies a l'hora de poder seleccionar personal cuidador eficient i que ofereixi tranquil·litat i treball de qualitat.

Realitzem processos selectius acurats que permeten seleccionar el personal ideal per cada família segons les seves necessitats, desitjos i pors. Oferim al personal la millor formació perquè puguin desenvolupar les seves tasques de manera eficient. Finalment, utilitzem l'app mòbil per connectar als cuidadors amb els familiars i aconseguir que tothom es senti com a casa.

AVALUACIONS DELS NOSTRES CLIENTS

Què diuen els nostres clients?

Pere M.
Llegir més
Vam començar amb CuidaPro perquè m'ho van recomanar i ha sigut la solució definitiva!
Molt professionals. Em sento segur, sé que el meu pare esta amb bones mans i que tindran cura d’ell.
Núria P.
Llegir més
La meva mare no se’n en fiava de cap cuidador, ja havíem tractat amb diferents particulars i cap va acabar de funcionar, vam contractar CuidaPro i ara sempre en parla de ell.
Moltes gràcies Carlos i a l’empresa.
Carles G.
Llegir més
Ens van trucar i ens van assessorar molt bé, era la primera vegada que contractava un servei així i anava amb una mica de por, però tot perfecte, en poc temps ja teníem un cuidador de 10.
Tracte immillorable recomanable!!

Vols que t'ho
expliquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte el més aviat possible.

Parla'm ;)
¿Necessites ajuda?
¿Necessites ajuda?
Hola 👋
Com et podem ajudar?